Om Optimal Design

Optimal Design er en egen avdeling hos firmaet PM Entreprenør AS. Avdelingen ble etablert med et annet navn da den tilbyr andre type tjenester enn det PM normalt gjør.

Våre tjenester strekker seg fra rådgivning og strategi, til design, webutvikling og innholdsproduksjon. I tillegg kan vi også tilby installasjon og support i forhold til nettverk og datakommunikasjon for små til mellomstore bedrifter.

Vennligst besøk nettstedet til PM Entreprenør AS dersom du ønsker mer konkrete opplysninger om dette firmaet.

Vår målsetting

Vår målsetting er å kunne være en dyktig og pålitelig støttespiller eller samarbeidspartner både for små og store kunder.

For oss er det viktig at kunden er fornøyd etter at jobben er ferdig. Dette kan vi oppnå ved å opptre seriøst, gjøre et godt utført arbeid og følge de avtaler som er gjort. Vi ønsker også å komme tidlig inn i prosjektet for å gi praktiske råd til løsninger og for å kunne diskutere prosjektets omfang. Dette vil igjen gi oss et godt vurderingsgrunnlag når vi skal beregne anbud og sette opp avtaler og fremdriftsplaner.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale vedrørende dine behov, oppdrag, priser eller annen informasjon om våre tjenester.