PM Entreprenør

PM Entreprenør - grafisk design.

Oppdrag:
PM Entreprenør var et nystartet firma. De hadde i første omgang behov for en logo, samt brevark og konvolutter for korrespondanse. 

Løsning:
Optimal Design utarbeidet en logo som vi mener er særegen og lett å kjenne igjen. Ideen bak logohodet var at firmaet jobber en del med enheter eller objekter som settes i sammen. I tillegg til dette, valgte vi også å inkludere "totalleverandør for bygg og anlegg" som en såkalt tagline for å kort beskrive hva bedriften gjør. For den visuelle identiteten endte vi opp med en fargepalett med hvitt, svart og en fargesterk oransje, noe som fortsatt er typiske farger for anleggsmaskiner og veiarbeid. Firmaet har vært en trofast kunde over lang tid og det har blitt flere oppdrag, som blandt annet: redesign av logo i fm endring av firmanavn, visittkort, maler i Word for brevark, fakturaer og telefakser, samt webdesign. I det siste har vi også jobbet med å bedre markedsføringen av bedriften ved å utarbeide klesmerker, skilt for byggeplasser og egenreklame for firmabiler. 

Elementer utført:
Logo / Visuell identitet / Brevark / Konvolutter / Visittkort / Wordmaler for korrespondanse / Klesmerker / Byggeplasskilt / Bilreklame