Tjenester

Optimal Design kan hjelpe deg med det meste innenfor visuell design, webutvikling, innholdsproduksjon, nettverk og datakommunikasjon. Vi utfører både små og store oppdrag for privatkunder, bedrifter, foreninger med mer. Følg relevante linker for mer informasjon om de ulike tjenestene.

Hva vi kan gjøre for deg

 • Rådgivning og strategi:
  Vi hjelper deg å definere mål og målgrupper, samt å utarbeide en kommunikasjonsstrategi slik at du kan nå disse målene.
 • Design:
  Vi kan hjelpe deg med markedsføringen og profileringen av din bedrift, enten det dreier seg om design av visuell identitet, inkludert utforming av logo, grafisk design, webdesign eller digitale presentasjoner og dokumenter.
 • Webutvikling:
  Vi lager alt fra enkle hjemmesider til redigerbare produktkataloger med netthandel. Utgangspunktet er kundens kommunikasjonsstrategi og ambisjonsnivå. Vi tilbyr både ferdige maler som tilpasses bedriftens visuelle identitet og kompliserte skreddersydde løsninger, samt drift og support.
  I tillegg har vi spisskompetanse i forhold til utvikling av tilgjengelige og brukervennlige nettløsninger basert på de internasjonale retningslinjene til World Wide Web Consortium (W3C).
 • Innholdsproduksjon:
  Vi hjelper deg med å produsere innhold både for trykk og web. Innholdet kan være enten tekst, bilder, illustrasjoner, PDF-filer m.m.
 • Nettverk og datakommunikasjon:
  Vi kan tilby tjenester som behovsanalyse og rådgiving i forhold til innkjøp av utstyr, oppsett av nettverk (også trådløst), integrering av telefoner, konfigurering av mobiltelefoner, oppsett av ADSL med mer.

Dersom du er i ferd med å planlegge eller starte et nytt prosjekt, eller trenger hjelp til et prosjekt som allerede er i gang, så må du bare ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg.